top of page

Bruiloften

Gefeliciteerd!

Jullie gaan trouwen! Wat ontzettend leuk en spannend maar ook een hele drukke tijd waarin veel geregeld moet worden om jullie droomdag compleet te maken. Met het zoete deel van deze speciale dag help ik jullie graag! 

Bruidstaart

Voor de bruidstaart zijn er veel verschillende opties, zowel in smaak als decoratie. Van een classic vanille met aardbei tot een zomerse passievrucht of ga voor een heerlijke rijke chocoladesmaak.

Voorde buitenkant van de taart maak ik altijd gebruik van botercrème waarin verschillende designs mogelijk zijn, van strak en glad tot een rustiek ruffle effect of een stencil. Veel van mijn bruidstaarten zijn gedecoreerd met verse bloemen, dit geeft een mooie romantische en natuurlijke touch. Of ga voor de modernere touch met bijvoorbeeld wafer paper decoraties, ook hiermee zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

Door het gebruik van verschillende soorten decoratie en kleuren krijgt iedere taart weer een andere unieke uitstraling, passend bij de stijl van jullie bruiloft.  Uiteraard kan de bruidstaart naar wens afgemaakt worden met onder andere een bijpassende topper, sprinkles, parels, bladgoud etc.

In overleg komen we tot een mooi ontwerp wat perfect bij jullie en jullie bruiloft past.

Sweet Table
Denk ook eens aan een sweet table voor jullie bruiloft, een tafel vol met heerlijke zoete hapjes waar de gasten zelf iets van uit kunnen kiezen. Bijvoorbeeld cupcakes, mini cupcakes, tartelettes, cakepops, koekjes, brownies etc., alles gedecoreerd in de stijl van jullie bruiloft.

Een sweet table kan geheel verzorgd geleverd worden compleet met aankleding en verhuur van taartplateaus, borden etc.

Bruidstaarten en sweettables zijn mogelijk vanaf 30 personen vanaf €8,50 per persoon, exclusief kosten voor bijvoorbeeld bloemen en andere luxe decoratie, een eventuele taarttopper en bezorgkosten. 

Proeverij

Tijdens een proeverij afspraak verwelkom ik jullie in mijn keuken om verschillende smaken te proeven en het ontwerp van jullie bruidstaart te bespreken. Voor de proeverijen werk ik met vaste dagen, informeer naar de eerstvolgende mogelijkheid!

Vanwege de drukte tijdens het trouwseizoen zijn er in juni tot en met september helaas geen proeverij dagen. Zijn jullie toch in deze periode nog op zoek naar een prachtige bruidstaart? Uiteraard kijk ik heel graag wat ik voor jullie kan betekenen, via een Zoom meeting kunnen we elkaar bijvoorbeeld toch even ontmoeten en persoonlijk alle wensen bespreken.

Brochure

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Vraag via onderstaand formulier de brochure aan en ik stuur hem jullie zo snel mogelijk toe!

bottom of page