Bruiloften

Gefeliciteerd!

Jullie gaan trouwen! Wat ontzettend leuk en spannend maar ook een hele drukke tijd waarin veel geregeld moet worden om jullie droom dag compleet te maken. Met het zoete deel van deze speciale dag help ik jullie graag! 

Bruidstaart

Voor de bruidstaart zijn er veel verschillende opties, zowel in smaak als decoratie. Van een classic vanille met aardbei tot een zomerse passievrucht of ga voor een heerlijke rijke chocoladesmaak.

Voor alle taarten maak ik voor de buitenkant van de taart gebruik van botercrème waarin verschillende designs mogelijk zijn, van strak en glad tot een rustiek ruffle effect of een stencil. Veel van mijn bruidstaarten zijn gedecoreerd met verse bloemen, dit geeft een mooie romantische en natuurlijke touch. Of ga voor de modernere touch met bijvoorbeeld wafer paper decoraties, ook hiermee zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

Door het gebruik van verschillende soorten en kleuren bloemen krijgt iedere taart weer een andere uitstraling, passend bij de stijl van jullie bruiloft.  Uiteraard kan de bruidstaart naar wens afgemaakt worden met onder andere een bijpassende topper, sprinkles, parels, bladgoud, vers fruit.

In overleg komen we tot een mooi ontwerp wat perfect bij jullie en jullie bruiloft past.

Sweet Table
Denk ook eens aan een sweet table voor jullie bruiloft, een tafel vol met heerlijke zoete hapjes waar de gasten zelf iets van uit kunnen kiezen. Denk hierbij aan cupcakes, mini cupcakes, cakepops, koekjes, brownies etc., alles gedecoreerd in de stijl van jullie bruiloft.

Een sweet table kan geheel verzorgd geleverd worden compleet met aankleding en verhuur van taartplateaus, borden etc.

Bruidstaarten en sweettables zijn mogelijk vanaf 30 personen vanaf €7,50 per persoon, exclusief kosten voor bijvoorbeeld bloemen en andere luxe decoratie, een eventuele taarttopper en bezorgkosten. 

Brochure

Nieuwschierig geworden naar de mogelijkheden? Vraag via onderstaand formulier de brochure aan en ik stuur hem jullie zo snel mogelijk toe!