Proeverij

DSC01163
press to zoom
DSC01228
press to zoom
DSC01121
press to zoom
1/1

Afspraak

Tijdens een persoonlijk gesprek met proeverij kunnen jullie op je gemak de smaak voor de taart uitkiezen terwijl we alle details wat betreft de uitstraling van de taart bespreken. Vooraf kun je je hier al op voorbereiden door inspiratie op te doen op Pinterest en alle plaatjes die jullie aanspreken op een Pinterest bord te verzamelen.

Voor de proeverij kunnen er verschillende soorten cake en vulling gekozen worden, vraag de proeverij brochure aan voor alle opties.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak op de eerstvolgende proeverijdag. Ik verwelkom jullie graag in mijn keuken om kennis te maken!

Proeverij at Home

Proeven jullie liever lekker samen thuis? Haal dan een proeverij box bij mij op en ga er samen in het comfort van je eigen huis voor zitten. Vooraf hebben we een Zoom meeting waarin we alle wensen voor de taart en/of sweets bespreken en ik jullie adviseer over de smaken, aan de hand hiervan stellen we een proefbox samen welke jullie bij mij op kunnen halen.

 

De eerstvolgende datum voor een proeverij dag en het ophalen van de proefboxen volgt binnenkort, mail naar info@kellyscakery.nl om op de hoogte gehouden te worden.

Kosten voor de proeverij zijn €30

* De proeverijen zijn gebaseerd op twee personen en alleen te reserveren voor het bruidspaar